Personlig Träning - Online

Behöver Du hjälp med att öka Din snabbhet, spänst eller rörlighet för att kunna prestera bättre? Eller vill du må bättre, kanske minska Din vikt och få hjälp med att nå Dina mål? Då har du kommit rätt!

Oavsett nivå kan Magnus hjälpa Dig att nå Dina mål snabbare och säkrare!

Magnus har varit verksam som tränare sedan i början av 90-talet och har tränat åtskilliga aktiva, såväl nybörjare som landslagsaktiva! Så passa på att ta del av 20 års erfarenhet och kunskap som nu också är tillgänglig för Er som inte kan träna med mig personligen.

Som Magnus klient har Du möjlighet att nå honom via email en gång i veckan och han har överblick över alla Dina träningar! Kan det bli bättre?

Programmet som du får via email innehåller bilder, så att du lätt ser och förstår vad du skall göra. Och alla program är individuellt utvecklade och anpassade, inga färdiga program som masskopieras här inte!

Har Du några frågor eller vill du komma igång maila Magnus på: magnus@bodytech.se
 

BTS har erfarenhet av träning för/av bland annat: Golf, Friidrott, Motionärer, Överviktiga, Fitness tävlande, Hockey, Fotboll, Amerikansk fotboll, Skade Rehab, Utbrända, Fibromyalgi, mm.

Träningen sker efter både beprövade och "cutting edge" metoder.

Läs mer om hur vi arbetar här >>