Om Magnus

Magnus Ågren är huvudansvarig för träning och friskvård inom BTS. Han har förutom sin utbildning inom området egen erfarenhet av träning på elit- och landslagsnivå inom friidrott. Han har också varit aktiv som tränare inom friidrotten sedan i början av 90-talet.Under de år Magnus arbetat som PT, fystränare och massageterapeut har han utifrån sina praktiska erfarenheter och teoretiska kunskaper skaffat en bas som få i Sverige besitter, vilket avspeglar sig på hans sätt att arbeta och ta hand om sina klienter. Inget lämnas åt slumpen när en klient väl bestämt sig för att ta hjälp av Magnus fullt ut.

Är du idrottsman/kvinna vet du att Magnus ger dig det du behöver, efter nogrann analys av dig och din idrott byggs ditt program upp individuellt för dig.

Läs om hur vi går till väga>>

Att kiropraktorer och naprapater skickar sina klienter till Magnus för hjälp med rehabträning, istället för till sjukgymnaster säger en del av hans erfarenheter och resultat av den typen av träning.

Magnus håller även uppskattade och intressanta före-läsningar inom området träning och hälsa runt om i Sverige. Och används regelbundet av media som expertrådgivare och konsult.

Teoretisk bakgrund i urval:

Dipl.Massageterapeut, Axelsons GI
Personlig Tränare, Steg 1 - 2 , PT-School
Lic. Personlig Tränare, Fitness-Education
Certified Golf Fitness Instructor, TPI - Läs mer här >>
Poliquin P.I.C.P 2
Poliquin PIMST
Poliquin Biosignature
Paul Chek Golf Biomechanics
Paul Chek Scientific Core Training
Paul Chek Gym Instructor
Revolving
Bindvävsmassage
Myofascialmassage
Idrottsskador
Kalipermätning
Rörelseanalys
Lic. Kettlebell instruktör


I dagsläget tränar Magnus alltifrån motionärer till en hel del elitidrottare, främst inom Golf, Hockey, Brottning och Simning. Bland hans klienter finns Stefan Nystrand, bland annat världsrekordshållare på kortbana 50 och 100m frisim!

Läs mer om hur vi arbetar här >>