Hur går vi tillväga och hur arbetar vi?

Vi börjar alltid med en konsultation där vi tar reda på allt om din hälsa, träningsbakgrund, dina sociala åtaganden, din kost och dina mål. Efter det gör vi en total fysisk screening där vi tittar på din kropp och dess funktion. Utifrån detta bygger vi sedan ditt individuella program, från just dina unika behov.

Eftersom alla är olika så ser inga program exakt lika ut, utan varje program är anpassat till de krav som just Din kropp och Dina mål ställer.

De metoder vi använder oss av är hämtade från såväl elitidrottares träning, rehab, prehab, funktionell träning och "vanlig" gymträning. Vi ser ingen anledning att begränsa oss till att bara använda en träningsmetod utan använder det vi behöver för att nå varje klients individuella mål. Inga konstigeter, bara sunt förnuft!

Bra träning ska inte heller vara konstig eller krånglig i onödan, utan den ska kännas som att den ger det du vill ha samtidigt som din hälsa förbättras, du blir smidigare, starkare och piggare. Kort sagt: du ska känna dig i balans på alla sätt! Och framförallt  - du ska tycka att träningen är kul och se fram emot den!